Te meg tudod fejteni Vivien szerelmes üzenetét?

17/10/19 csütörtök
ujnemzedek.hu
Verebélyi Vivien pár órája osztotta meg elképesztőn aranyos sztoriját a Pesten Hallottam Facebook-csoportban. A párját akarta meglepni, de úgy tűnik ő sem vette észre a rejtett üzenetet.

Nekünk annyira megtetszett a dolog, hogy írtunk Viviennek, kitehetjük-e a képet, ő pedig volt olyan jó fej, hogy simán megengedte. Tehát most már a kérdés nem csak a csoporttagoknak szól: te látod, hol van az üzenet?

Vivien ezzel a szöveggel posztolta a képet:

Kicsit gondolkoztam, mivel lephetném meg páromat úgy, hogy az különleges legyen és egyedi! Kutakodtam, olvasgattam! A reggeli üzenet már kicsit “uncsivá“ vàlt abból a szempontból, hogy éveken keresztül küldtünk egymásnak vagy hagytunk egy levelet!
Mivel ma nagyon korán ment dolgozni, gondoltam, előző este kikészîtem a meglepetést, mert én még javában aludni fogok, mikor ő megy dolgozni! Ki is terveltem, mi lesz a meglepetés, és arra is gondoltam, ha észre veszi előbb, az se baj, legalább mosolyt csalok az arcára!
A terv a következő volt: az asztalán lévő tárgyakból kirakok neki egy üzenetet, nem olyan egyszerűen észrevehetően, hogy mégis gondolkoznia kelljen, hiszen ez benne az izgi, de azért ne tartson napokig!
Hát nem gondoltam volna, hogy mikor felébredek az asztala ugyanolyan állapotban lesz! Igen, az üzenet még mindig ott van, egy-két tárgy olyan pózban, amiről az embernek fel kéne hogy tűnjön, ennek nem így kell állnia. Na de nem baj, végül is pasiból van!
Te megtalálod az üzenetet?)( szerintem meg fogod!)