Segíts, hogy a miskolci múzeum legyen a legmenőbb a világon!

17/05/02 kedd
ujnemzedek.hu
A Herman Ottó Múzeum amerikai, kanadai és nyugat-európai múzeumokkal szállt versenybe, egy egészen különleges kihívás miatt.

Az Egyesült Államokból indult el Museum Dance Off verseny, három évvel ezelőtt, amelynek célja, hogy a múzeumokat egy teljesen új szemszögből mutassa be. A pályázóknak ugyanis nem egy tárlatvezetéssel, hanem vidám, zenés-táncos videóban kell bemutatni saját intézményüket. A Herman Ottó Múzeum az idén elkészítette saját videóját, így Közép-, illetve Kelet-Európából elsőként a miskolci múzeum nevezi be filmjét az egész világot megmozgató versenyre. A filmet két hét alatt, az intézmény csaknem minden kiállítóhelyén forgatták a múzeum munkatársai, több száz munkaórát beletéve a kreatív tervezéstől, a koreográfiák kidolgozásán át egészen a vágásig.

A beérkezett videókra már április 17-től lehet szavazni a When you work at a musem honlapján, de mivel a verseny kiírói naponta mindössze 2-3 videót tesznek ki az oldalra, így egy-egy videóra csak 24 órán keresztül lehet voksolni.

Szavazz te is, hogy a miskolci múzeum legyen a legmenőbb! 

Ma 14:00-tól lehet a Herman Ottó Múzeumra szavazni, így a dolgozók és a szereplők arra kéri a leendő szavazókat, hogy figyeljék a híradásokat, a múzeum Facebook oldalát, hogy időben tudjanak szavazni. Mivel nincs limitálva a voksolások száma, a rendelkezésre álló 24 óra alatt többször is lehet szavazni a kisfilmre. Segítsük az egyetlen magyar indulót!

A videót itt láthatjátok, mutassátok meg barátaitoknak, ismerőseiteknek, hogy minél több szavazatot gyűjtsön a múzeum. A megosztásoknál használjátok a #MDO4 és #HOM hashtageket.