Nagyon megy az egymásramutogatás a Han Solo-film körüli balhé miatt

17/06/27 kedd
ujnemzedek.hu
A rendezők a hibásak. A súdió a hibás. DARTH VADER A HIBÁS.

Tök midnegy, de mindig a másik az. A napokban mi is megírtuk, micsoda durv csatározások után hajították ki a két rendezőt, Phil Lordot and Christopher Millert az egyik legjobban várt Star Wars spin-off, a Han Solo rendezői székéből. Aztán elkesztek csöpögni a bennfentes infók a szakítás okairól - ezeket szedtük most pofás csokorba. 

- a dologhoz hozzátartozik, hogy menet közben kirúgták a vágót is. 

- a címszerepet alakító Alden Ehrenreich teljesítményével sincs megelégedve állítólag nagyjából senki sem: konkrétan egy színésztrénert vettek fel a csávó mellé, annyira nem ment neki a vigyori lazaság.

- és akkor a rendezők: tény, hogy A Lord/Miller párosnak sajátos rendezői stílusa van - imádják az improvizációt, és BAROMI lassúak. Értsd: a hírek szerint az egyik forgatási napon bevették magukat a Millenium Falconba, és délután egyig még csak nem is jelezték, hogy szeretnének forgatni. Aznap állítólag 3 beállítás készült el csupán - Kathleen Kennedy, a Luasfilm producere talán mégis jogosan akadt ki, hogy a srácok nem csapnak elég anyagot a vágóhoz, és a leforgatott percek száma nagyjából rohadt kevés.

- Millerék eközben a kreativitás teljes hiányáról panaszkodtak, arról, hogy a stúdió minden eredetiségtől megfosztja a filmjüket. Hozzá kell tennünk: a pletyka szerint Ehrenreich (aki állítólag maga ment Kennedyhez a rendezőpáros ellen beszélni) elmondásából az derül ki, hogy Han Solóból vásári bohócot, a filmből pedig durva vígjátékot akartak gyúrni. Tetszett ez a stúdiónak? 

NEM

- Épp ezért került a srácok mellé Lawrence Kasdan, aki nemhogy executive producere, de írója is a filmnek (meg a korábbi Star Wars moziknak úgy anblokk.) Afféle árnyékrendezőként kellett volna a munkát felügyelnie - a gond az volt, hogy ezt Millerék kikérték maguknak.

Úgyhogy jól kirúgták őket a francba.

- Már hivatalos: a filmet Ron Howard hivatott befejezni. Az egyelőre cím nélküli film2018. május 24-én érkezik meg a magyar mozikba.

 

Nincs itt semmi látnivaló.