Igenigen, megjelenent a yesyes első komolyabb klipje!

17/05/19 péntek
ujnemzedek.hu
A yesyes a jövő fesztiválzenekara lehet, egy elektronikus hangzásvilágot képviselő energikus duó, tagjai Szabó Ádám (ének) és Katona Tamás (dob).

Szabó Ádám neve már korábbról ismerős lehet, a Csillag Születik és az X-Faktor műsorának is sikeres szereplője volt. A zenekarral viszont egy teljesen más zenei vonalra lépett, a harmonikát sem a megszokott módon használja.

A yesyes 2016 végén nyerte el az NKA, Cseh Tamás Program bizalmát, és ezzel együtt egy olyan támogatást, amiből elkészültaz első komolyabb videoklipjük a ’Let me closer’ című dalukhoz. A dal egy könnyű nyári sláger lett, ami bemutatja, hogy milyen is az, amikor igazán szeretünk valakit és ezzel egy időben félünk, hogy elveszítjük.  

A klipet a Divert Studio készítette, akik álomszép képekkel közvetítik a zenekar érzéseit.    

Májusban jelenik meg, a szintén Cseh Tamás Program által támogatott lemez, melynek első dala volt a ’Let me closer’. A lemez nagyon modern, nagyon friss világba vezeti a hallgatóságot, mindenki meg fogja rajta találni a kedvencét!   

A lemezt elsőként a Budai Várban hallhatjuk, június 23-án. További információk folyamatosan a zenekar oldalán lesznek elérhetőek.