Híres emberek, akik inkább visszamentek dolgozni

17/10/12 csütörtök
ujnemzedek.hu
Nem mintha a színészkedés nem lenne komoly meló, szóval pontosítsunk: ők azok, akik visszamentek földi halandónak.

És akkor máris ellentmondunk magunknak, mert ott van például Jeremy Renner:

Na, hát ő például kőkeményen benne van a színésziparban, elég, ha csak arra gondolunk, hogy két Avengers-filmben még tuti ő íjászkodja szanaszét az ellent - de emelett köztudott, hogy az ipse

házakat épít.

Elmondása szerint igazából a megélhetést is ebből biztostja magának és a családjának. Ezt mondjuk nehezen hisszük, de legyen igaza - fiatalok, itt a jó példa, legyetek ácsok!

Hasonló helyzetben van különben a bajuszkirály Thomas Magnum Tom Selleck is, ő azért hagyta el a várost, hogy (dobszóló!)

avokádót termesszen. Hipszter hadak, és reformkonyhahívő-kisinasok foglalják nyilván a nevét imába azóta is, annak ellenére, hogy a tőkehalpánik után épp az AVOKÁDÓ-MALŐR van most terítéken.

És mi a helyzet Chris Owennel?

ja, várj, 

HOGY KIVEL?

Hát vele:

Ő volt az a szerencsétlen srác például az Amerikai Pite filmekben, és őt nyírták ki az elsők között a Köd című Stephen King opuszban a csápos izék a másik dimenzióból. Ja, bocs, spoiler. Szóval ő talán jogosan húzott el a mozivásznakról szusit pincérkedni Kaliforniába - hiába, nem lehet mindenki Marlon Brando, de mi azér drukkolunk, Kevin. És még két pohár csapvizet leszel szíves.

A gyerekszereplők egy komoly része amúgy sokszor dönt úgy, hogy neki elég volt a csillogásból, köszönik szépen. Megvan a szöszi kiscsaj a Jurassic Parkból?

Na, hát belőle, azaz Ariana Richardsból például festő lett, és egész jól egy neki a dolog - Spielberg saját bevallása szerint van is tőle egy képe az irodájában. S bár konkrétan a színészettől mindenki kedvenc férge, Joffrey Baratheon, azaz Jack Gleeson nem vált meg:

...azért köszönte szépen a neki kijutott rivaldafényt, és inkább a saját maga gründolt kis színházi csoportot igyekszik manapság sikerre vinni.

Van még belőlük pár, a brightside.me cikkében elérhetők!