Ha nagyon lehúz a közösségi média, tudunk neked egy jó múzeumot Svédországban

17/05/19 péntek
ujnemzedek.hu
Ahol pont azokat a tárgyakat állítják ki, amelyek totális tévedésnek bizonyultak. Egy jó lasagne például a fogkrémgyártól jöhet?

Mennyire jó már a büdös nagy tökéletesség korábban orbitális tévedésekkel találkozni! Ezer és egy kutatás bizonyította már, a FacebookInstagramMiegyéb csekkolása mekkora károkat okozhat - minimum depressziós leszel, ha nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy az a kikent-kifent pixelvilágban legalábbis elvárt, ha pedig szakítás után vagy, egyenesen azt javasoljuk, a közösségi média közelébe se menj, mert annál lélekfacsaróbb nincs is talán.

Pedig semmi sem tökéletes, hiába próbálják úgy eladni a dolgokat, mintha az lenne.

Mindenki, MINDENKI csinál hülyeséget, kel fel csúnyán, mond hihetetlen baromságot. Nincs ez másképp a legnagyobbaknál sem, itt van pl. mindjárt ez a termék itt:

Ez mi a tök? Ásványvízkóla? Kinek jutott ez eszébe, pláne, hogy a KRISTÁLY kifejezés egészen mást jelent bizonyos underground körökben? Vagy nézzük ezt itt:

Lasagne a világhíres fogpasztagyártól! LASAGNE! Nekünk nagy vágyunk találkozni azzal az öt-hat szakemberrel, akik bizonyos kiadók nevében elutasították egy bizonyos JK Rowling buta varázslósmeséjét - annál nagyobb melléfogás nemigen volt ezen a világon, de azért ezek a cuccok is megérnek egy misét.

A svéd Museum of Failure, azaz a Kudarcmúzeum Helsingborgban, a Södergatan 15.-ös szám alatt található. Ha kicsit eleged van a finomra csiszolt makulátlanságból, menj el röhögni. Felér egy terápiával. 

 

(képek: dose.com)