Agyad eldobod: itt vannak a leggiccsesebb karácsonyi cuccok

16/12/20 kedd
ujnemzedek.hu
A karácsonyi vásárokban mindig gyöngyszemekre bukkan az ember. Napelemes hóember, neonzöld feszület és rózsaszín télapó is kapható.


Télapó és az ő rénszarvasai egy műanyag, 2D-s verzióban sietnek hozzánk. (Kép: Lénárd Tamás)Egy sapkával takarja el kis testi hibáját, miközben bevásárlókocsin tolja az ajándékokat (kérdés, hogy fogja ezt a kéményen letolni...). (Kép: Lénárd Tamás)Felhívnánk a figyelmet az alsó sorra és trikolor mikulásaira. (Kép: Lénárd Tamás)Az ajándék zacsi sem lehet már átlagos, kidudorodnak a hímzett és piros csillámban úszó rénszarvasok. (Kép: Lénárd Tamás)

 n                 Kócos angyal és zsinórlábú hóember. (Kép: Lénárd Tamás)Ha valaki esetleg libazöld parókára vágyott, hogy abba tűzhesse a karácsonyi satyival felruházott mackós hajpántot, nos annak kívánsága idén teljesülhet. (Kép: Lénárd Tamás)Teljesen zavarba jöttünk a mackóarcú, hobbit fülű rénszarvastól, ami egy karácsonyfára van illesztve. (Kép: Lénárd Tamás)Minden tisztességes lakásban szükség van egy világító hóemberre. (Kép: Lénárd Tamás)Nem tudtuk hova tenni a karácsonyi ruhába öltöztetett méhecskét, de ez is kapható. (Kép: Lénárd Tamás)Buksi is kaphat egy télapó satyit, ha megérdemli. (Kép: Lénárd Tamás)Mária, József és a kis Jézus egy darab gömbben, csillámokkal. (Kép: Lénárd Tamás)Rózsaszín mikulás egy gömbben. (Kép: Lénárd Tamás)Neonzöld folyadékban úszó feszület is kapható. (Kép: Lénárd Tamás)És a plusz egy, mert nem hagyhattuk ki: felhúzható Psy nyomja a Gangnam style-t. (Kép: Lénárd Tamás)