A H2O-val csavar egyet a zenehallgatási szokásaidon a Pour Reception

18/02/12 hétfő
ujnemzedek.hu
A vízből veszi ki a hangjegyet.

Jó vagy fizikából?

Akkor légyszi magyarázd már el nekünk is, hogy pontosan hogyan működik a vízzel irányítható hangfal!

Jó, persze nagyjából felfogtuk a lényeget - a Tore Knudsen, Simone Okholm Hansen és Victor Permild INSTANT ZSENIK által kiokumált Pour Reception az elektromossággal matekozik itt is, és csak annyit csavar az egészen, hogy totál hipszter, meg földanya-kompatibilis legyen a muzsika. A Pour Reception, azaz magyarra fordtva a

 úgy váltogatja a rádiórekvenciákat, ahogy te az egyik pohárból a másikba öntöd a folyadékot, az edényt megérintve finomhangolhatsz, a hangerőt pedig úgy tekered, hogy belenyúlsz a vízbe. Vagyis PACSMAGOLSZ BENNE.

Ok, értjük, hogy most, amikor a bakelit pölö úgy jön vissza a muzikálisan érzékenyebb arcok nagyszobájába, hogy azt nézni is gyönyör, az analóg cuccok (már a digitálissal szemben) népszerűsége egyre - bocs, de - kézzelfoghatóbb. A Pure Reception ráadásul egy picit az okoscuccok térhódítását is meglovagolja - valljuk be,elég menő, ha egy házibuliban a zenecuccot kérded meg először, hogy inna-e valamit.

A cucc kereskedelmi részleteiről egyelőre nem tudunk semmit - nem csodákoznánk azonban, ha hamarosan valamilyen kalapozós kampányban látnánk viszont.