„SzakMÁzz!” Budapest 2016 Pályaválasztási Kiállítás

16/10/10 hétfő
ujnemzedek.hu
2016. október 11-12-én ismét várja az érdeklődőket Budapest Főváros Kormányhivatala hagyományos, pályaválasztást segítő rendezvénye, a „SzakMÁzz!” Budapest 2016 Pályaválasztási Kiállítás. A rendezvény mindkét napon 9-16 óra között látogatható, a belépés ingyenes.

2016-ban minden eddiginél nagyobb helyet biztosítanak a szervezők kiállítók számára azért, hogy a kiállítás minél látványosabb legyen, segítve ezzel a pályaválasztás előtt álló diákokat (és szüleiket) a döntésben.

A kiállítás 1 térben, 1 időben 6 szekcióban látogatható: 5 budapesti szakképzési centrum köré szervezett, és 1 centrumon kívüli szekcióban 79 szakképző intézmény standján lehet nézelődni, ismerkedni különböző szakmákkal. A D passzázson a „Régi népi mesterségek utcájában” további 6 sátorban kovács, fazekas, fafaragó, gyöngyfűző, nemezelő és bádogos szakma képviselője mutatja be mesterségének fortélyait.

A Nagyszínpadon egész napos színes műsor várja a látogatókat. A kiállító iskolák zenés, táncos, vidám műsorokkal, divatbemutatókkal készülnek, valamint mindkét napon lesz „SzakMÁzz!” pályaorientációs kvíz játék is, ahol értékes nyeremények várják gazdájukat.

A rendezvényt október 11-én 10 órakor Budapest Főváros kormánymegbízottja, dr. György István köszöntőjét követően Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára nyitja meg. Az ünnepélyes megnyitó sztárvendége a New Level Empire és Deniz.

Helyszíne: Hungexpo D pavilonja és szabadtéri passzázsa (1101 Budapest, Albertirsai út. 10.)
A rendezvénnyel kapcsolatos további felvilágosítás Németh-Tóth Edit főszervezőtől a 06/70/628-5290-es telefonszámon kérhető.