Gyere farkasszemet nézni - jó lesz neked!

17/08/28 hétfő
ujnemzedek.hu
Először azt gondoltuk átverés.

Aztán megnyitottuk az eseményt és úgy tűnik, „halálosan komoly” a dolog. A leírás szerint: Légy egy percre szemkontaktusban egy ismeretlennel, és éld át újra, milyen érzés az emberiség részének lenni! Ez a budapesti esemény része a Világ Legnagyobb Szemkontaktus Kísérletének (The World’s Biggest Eye Contact Experiment) https://www.facebook.com/events/1351092208303666, melyet a "The Liberators International" (https://www.facebook.com/theliberatorsinternational) világszerte rengeteg városban szervez meg. Részvételeddel segítesz egy globális videó üzenet elkészítésében a békéről, ami összeköti az embereket.

Az ötlet egyszerű
1. Kiteszünk könnyen olvasható táblákat melyeken ez fog állni "Hová tűnt az emberi kapcsolat? Osztozzunk egy perc szemkontaktusban hogy rájöjjünk…”
2. Ezután leülünk a térre és odahívjuk a járókelőket, hogy csatlakozzanak hozzánk egy percre és nézzünk egymás szemébe.
3. Hagyjuk, hogy nézzenek bennünket, és nyugodtan nézzünk a velünk szemben levő ember szemébe. Ha elfogadó és szeretetteljes a kisugárzásod, a másik személy ezt megérzi.
4. Eltöltjük azt a pár órát, és elküldjük az eseményen készült képeket, vagy videót a The Liberators-nak Perth-be, Ausztráliába. Ott a szerkesztők készítenek egy szuper filmet az összes részt vevő város anyagának felhasználásával.

Hol és mikor?
Budapesten a Deák Ferenc téren. Szeptember 23-án 15 órától körülbelül hatig, vagy ameddig jólesik

Ezeken kívül rengeteg hasznos infó van még itt, úgyhogy érdemes rákattintani és átböngészni.