Elképesztő, de a Vándorló Életmódot Folytató Halaknak is világnapja van

18/04/17 kedd
ujnemzedek.hu
2018 április 21-én te is megünnepelheted!

"A terv az, hogy csinálunk április 21-én egy emberek által megformált vizát mely fentről drónos felvétel formájában rajzolódik majd ki, a vándorló életmódot folytató halak világnapja alkalmából.(World Fish Migration Day). A Fish'n GO partnere lett a World Fish Migration Foundationnek, így közös erővel dolgozunk tovább, a vándorló életmódot folytató halak védelméért" - írják a Facebookon a szervezők. 

"Magyarországon ez a halfaj a viza, melynek telepítési engedélyeztetését elkezdtük a Pest Megyei Természetvédelmi Hatóságnál. Sajnos április 21-én még élő vizákat nem tudunk a Dunába engedni, mert még az engedélyekre várunk, de egy szuper rendezvény keretein belül ünnepelhetjük a »A Vándorló Életmódot Folytató Halak Világnapját«. Gyere és legyél részese egy hatalmas viza kreációnak, amit együtt fogunk megformálni és amiről drónos felvételeket fogunk készíteni.

Hívjuk fel együtt a figyelmet ennek a fantasztikus halnak a védelmére! Ha jössz a rendezvényre, kérünk, hogy az alábbi linken a Facebook-eseményünkben jelezd nekünk, hogy ott leszel. Minden vendégünket egy kis meglepetéssel is várjuk rendezvényünkre!"

Ha nyomnál te is egy hasast az eseménybe, ide tessék kattintani!