A színészek is segítettek kipofozni a Radnóti Színház udvarát

17/03/08 szerda
ujnemzedek.hu
A Radnóti Színház népszerű színészei a GE alkalmazottjaival közösen újították fel a színház művészbejáróját.

kép: Balogh Zoltán/MTI

Az udvar kertesítésében és kitakarításában többek között Kováts Adél, László Zsolt, Martinovics Dorina és Sodró Eliza is együtt dolgozott a cég munkatársaival. Ecsetet ragadtak, hogy lefessék a rozsdás ajtókat, kitakarítottak, kialakítottak egy elkülönített részt a hulladéktároló edényeknek, és növényeket is ültettek.

 „Fontos, hogy kollégáink megfelelő környezetben dolgozhassanak. Ezért nagyon örültünk a segítségnek, amelynek köszönhetően megszépült a belső udvar, ráadásul így nemcsak mi érkezhetünk munkába jó közérzettel, de a ház lakóit is rendezett, zöld közeg fogadja mindennap - mondta Kováts Adél színművész, a Radnóti Színház igazgatója

A GE Global Operations 350 vezetője fordított a munkaidejéből fél napot önkéntes munkára. A cég európai felsővezetői digitális írástudás oktatással segítettek civil szervezeteket, kifestették a hátrányos helyzetű gyerekek iskoláját, ételt főztek és osztottak hajléktalanoknak a Máltai Szeretetszolgálattal, érzékenyítő tréninget szerveztek Down-szindrómás résztvevőkkel, és kerekesszékes sportnapot is tartottak. A GE Global Operations 26 országból érkező 350 vezetője fordított a munkaidejéből fél napot önkéntes munkára, és ennek keretében segítettek a Radnóti színészeinek.

Forrás: origo.hu, címlapkép: Balogh Zoltán/MTI