Trénereket keresünk! - a hiánypótlás megkezdődött

16/11/10 csütörtök
ujnemzedek.hu

A részeredmény hirdetésről ide kattintva tájékozódhat - FRISSÍTVE: 2016.12.20.

FRISSÍTÉS 2016.11.29.

A hiánypótlás megkezdődött

Az Új Nemzedék Központ az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 azonosítószámú „Komplex ifjúsági fejlesztések – Új nemzedék újratöltve” című projektjében az ifjúságügyi és önkéntes képzésekhez vezető trénerek biztosítása tárgyában indított beszerzési eljáráshoz kapcsolódóan HIÁNYPÓTLÁSRA lehetőséget biztosítunk. Az érintett Ajánlattevők mindegyikét egyedi e-mailben kérjük fel a hiánypótlásra.

A hiánypótlás időtartamának lejártát követően kerül sor a beérkezett ajánlatok teljeskörű értékelésére, illetve elbírálására.

FRISSÍTÉS 2016.11.10.

Tisztelt Ajánlattevők!

Az ifjúságügyi és önkéntes képzésekhez vezető trénerek biztosítása tárgyában indított beszerzési eljárásra érkezett ajánlattételek formai elbírálása folyamatban van. Ebből következően a felhívásban megjelölt időpontra tervezett trénerképzést későbbi időpontra halasztjuk, melynek pontos időpontjáról a későbbiekben nyújtunk tájékoztatást.

 

Az Új Nemzedék Központ az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 azonosítószámú „Komplex ifjúsági fejlesztések - Új nemzedék újratöltve” című projekjében ifjúságügyi és önkéntes képzések megvalósításához vezető trénereket keres a projekt teljes időtartamára.

A beszerzési felhívás dokumentációja a benyújtandó mellékletekkel együtt letölthető az alábbi linkeken:

Felhívás ajánlattételre (.pdf)

1. számú melléklet: Feladatleírás (.pdf)

2.. számú melléklet: Rendelkezésre állási nyilatkozat (.docx)

3.. számú melléklet: Referencialista (.docx)

4.. számú melléklet: Referencialevél (.docx)

Az ajánlattételi határidő: 2016. november 14. 15.00 óra, az ajánlatokat elektronikus formában, cégszerű aláírással ellátva, szkennelt formában várjuk e-mailben, az alábbi címek egyikére: toth.melinda@unp.hu; petho.melinda@unp.hu .