Elsőre furcsának tűnő indokkal ment szabira a hölgy, mégsem rúgták ki

17/07/17 hétfő
ujnemzedek.hu
Ráadásul e-mailben közölte a boss-szal, hogy mi a helyzet. Aki meglepő dolgot lépett.

Gyorsan elmondjuk: a sztori róla szól:

Madalyn Rose Parker, michigani webfejlesztő úgy érezte, kezd kicsúszni a kezéből az irányítás - vagy csak simán lógni szeretett volna, ez már nem derül ki. Ez volt az e-mail: 

Vagyis Madalyn arra hivatkozva akart - mit akart, VETT ki szabit, mert úgy érezte: a mentális egészsége sínyli meg a folyamatos gályázást. Mit lép erre egy tipikus főnök? Mit lép arra, ha a munkakezdés előtt x órával a fiókjában landol egy ilyen levél?

Kirúgja az illetőt a francba

Ahogy azt a kommentelők is megjegyzik: az ő feletteseik még akkor is a fogukat szívják, ha megfázásról, influenzáról, vagy egyéb BETEGSÉGEKről szól a szabizonyítvány. Hogy mit lépnének arra, hogy valaki úgy érzi, megkattan, ha nem mehet egy kcisit magával foglalalkozni el, azt ne is feszegessük.

Pedig a mentális egészség nagyon is fontos

Félreértés ne essék, nem mi okoskodunk, ezt Madalyn főnöke írta. Idézzük: "Köszönöm ezt az emailt, köszönöm, hogy ilyen emailekkel tisztelsz meg, és felhívod a figyelmet a mentális egészség fontosságára. Elképesztő, hogy ez nem bevett gyakorlat a cégeknél. Köszönöm, hogy jó példával jársz elől a stigmák leküzdeésében, hoyg midenannyian Önmagunként állhassunk újra munkába."

Nem, nem cinikus, Madalynt nem rúgták ki.

Jár a taps?