V4 és Keleti Partnerség Ifjúságügyi Konferencia - REGISZTRÁCIÓS FELÜLET

18/05/16 szerda
ujnemzedek.hu

A V4 ifjúsági konferenciát hagyományosan minden alkalommal a V4 soros elnökséget ellátó ország szervezi. A konferencia célcsoportja elsősorban az ifjúsággal foglalkozó szakértők, de szívesen látjuk az eseményen a fiatalokkal foglalkozó civil szervezetek képviselőit és magukat a fiatalokat is a Visegrádi Négyek országokból, valamint a Keleti partnerség országokból.                                                                   

Az esemény célja, hogy megosszuk egymással az ifjúsággal kapcsolatos aktuális kérdéseket, kihívásokat és a jó gyakorlatokat. A konferencia a fiatalok anyagi és családalapítással kapcsolatos lehetőségivel kapcsolatos kérdésekre, a demográfiai kihívásokra, a fiatalok közéleti részvételére, a digitalizáció okozta kihívásokra, valamint a család és a karrier lehetséges összeegyeztetésére fókuszál.

Bízunk benne, hogy a konferencián megfogalmazódott felvetések konstruktívan járulhatnak hozzá az új Európai Ifjúsági Stratégia tartalmáról történő gondolkozáshoz.

A konferencia helyszíne:
Magyar Nemzeti Múzeum
1088 Budapest Múzeum krt. 14–16.
+36 1 327 77 00 +36 1 327 7749 info@mnm.hu

A külföldről érkező vendégeinknek az alábbi szállodában biztosítunk szállást:
Danubius Hotel Arena ****
Telefon: +36-1-889-5200 E-mail : arena.reservation@danubiushotels.com
Cím: Ifjúság útja 1-3., 1148 Budapest, Magyarország
 

További információk: v4youthconference@unp.hu

A konferencia programja itt érhető el:

Az alábbi űrlap már nem fogad válaszokat, de a szervezői stáb továbbra is elérhető a v4youthconference@unp.hu e-mail címen.