Magyarok is jelentkezhetnek a Start Path Globalra

16/09/22 csütörtök
ujnemzedek.hu

A Mastercard innovatív vállalatoknak szóló Start Path Global programjában most is egyedülálló támogatásban részesülhetnek a magyar startupok. A soron következő, téli fordulóra október 11-ig várják a jelentkezéseket.

A Start Path program a Mastercard startup támogatási rendszerének része. Olyan újonnan induló vállalkozásokat igyekszik felfedezni, amelyek szakértői támogatással még több értéket nyújthatnak a fogyasztóknak, az üzleti partnereknek, illetve a pénzügyi szektornak.

A program célja, hogy elősegítse az innovációt és sikerre vigye azokat a vállalkozásokat, amelyek következő generációs kereskedelmi technológiákon dolgoznak. A hat hónapos virtuális program új lehetőségeket ismertet meg, illetve segít a vállalkozásoknak, hogy a későbbiekben hatékonyabban tudják kezelni a felmerülő üzleti problémákat. További információ:  www.startpath.com.

A pályázatok leadására a https://www.f6s.com/mastercardstartpathwinter2016/ honlapon van lehetőség 2016. október 11-ig (kedd) 17 óráig (GMT - greenwichi középidő szerint)