Jövő nyáron TALÁN már foroghat a The Batman

18/09/27 csütörtök
ujnemzedek.hu

Szépen lassan körvonalazódnak már a legújabb Batman mozi produkciós tervei, akár már 2020-ban debütálhat a film. Ehhez viszont nem húzhatják már sokáig a forgatás megkezdését - írja a www.gamestar.hu.

A legutóbbi hírek szerint a forgatókönyv első verziója már elkészült, a Warner Bros. pedig nagyon elégedett és teljes mértékben támogatja a filmet. A stúdió és Matt Reeves rendező-forgatókönyvíró tervei szerint már el is kezdenék a forgatásokat jövő nyáron, viszont az egyelőre még mindig nem tudni, hogy ki lesz a főszereplő. Korábban emlegették, hogy Ben Afflecknek köze lehet a mozihoz, de már az sem biztos, hogy a színész visszatérne-e valaha a szerephez.

Sőt, egyelőre még az sem megerősített, hogy a The Batman egyáltalán DCEU történetszálán belül fog-e játszódni, vagy egy teljesen különálló mozifilmmel lesz dolgunk, mint Todd Phillips Jokerének esetében.

Ami viszont biztos, hogy Reeves és a Warner Bros. is nagyon bízik a projektben, mi pedig csak remélni tudjuk, hogy ezúttal bejönnek a stúdió számításai.