Elkezdődött a Kolorádó fesztivál - naná, hogy esni fog

18/06/14 csütörtök
ujnemzedek.hu

"2018-ban harmadszor veszünk ki négy nap szabadságot Kolorádóban. Budapest és a természet határán, egy olyan erdő közepén, ami csak fél óra a belvárostól. 

Különleges energiájú színpadokkal, friss nemzetközi fellépőkkel, gondosan válogatott magyar előadók koncertjeivel, csűrben kanyargó technóval és kulturális programokkal, sporttal, szuper ételekkel, hogy az életnek a zenén túl is legyen értelme. 

Kolorádóban együtt vagyunk, szabadon, saját törvényeinkkel a ropogó tűz körül." - írják a fesztivál Facebook-eseményében: a hepaj június 13-án vette kezdetét, a fellépők névsora impozáns, csak az idő, az nem akarja a tutit.

Ahogy az Idokep írja: csütörtökön is többfelé szükség lesz az esernyőkre. A legtöbb helyen esőre, záporra kell készülni, míg keletebbre zivatarok ismét kialakulhatnak. A középső, keleti tájakon nagy mennyiségű csapadék hullhat le. Élénk, erős lesz az északi-északkeleti szél. Napközben 18 és 26 fok között alakul a maximum-hőmérséklet. 

Pénteken több helyen számíthatunk esőre, záporokra. Zivatarok elsősorban keleten alakulhatnak ki. Élénk, erős lesz az északi, északkeleti szél. Délután 22-27 fok valószínű.  Szombaton szórványosan várhatóak záporok, zivatarok. Emellett változóan felhős-napos lesz felettünk az ég. Helyenként megélénkül az északkeleti szél. Délután 24-30 fokot mérhetünk.

Vasárnap gyakran zavarhatják meg a felhők a napsütést. Több helyen kialakulhatnak újabb záporok, zivatarok. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. 25-30 fokra van kilátás. Hétfőn előreláthatólag egy hidegfront érkezhet feltámadó északias széllel, további záporokkal, zivatarokkal. Hatására pár fokot visszaeshet a hőmérséklet.