Van zenekarod? Csak mert megint jön a Szimpla Lemming

18/02/13 kedd
ujnemzedek.hu
Nyeremények: fellépések külföldön és belföldön, élő videoklip, stúdióidő, online promóció és sok minden más. Itt lehet jelentkezni

Elindult a jelentkezés a Szimpla Lemming Program 2018-ra! A Lemming Program célja, hogy a szervezők összehozzanak többféle zenekart, akiknek egyetlen közös vonása, hogy az egyediség és a siker helyett a kiteljesedésre fekteti az elsődleges hangsúlyt.

Rálátást nyerhetnek belülről is a szervezésre, az értékekre, amik mentén érdemes zenével foglalkozni. Idén is 12 zenekar vonul fel, nem csak a Szimpla Kert színpadán - ahol egy teljes koncertet adhatnak-, hanem a Tilos rádióban is megszólalnak, beszámolnak róluk az Ezer Kolibri oldalon, és egy számuk felkerül a youtube-ra a Szimplától megszokott minőségben.

Ezen kívül lesz Lemming kerekasztal beszélgetés is, hogy a zenekarok ismerjék meg egymást és kialakulhassanak közös projectek is.

Sőt! Idén először, egy profi pszichológus is segíti a lemmingséget a teljesítményértékeléssel foglalkozó Staffino jóvoltából. A koncertek egész áprilisban zajlanak majd, és utána további lehetőségeket biztosítanak a szervezők a szerint, hogy melyik zenekarnak mi jön a legjobban.

Ezek között szerepel: 
- egy vagy több zenekarnak erdélyi turné szervezése a sepsiszentgyörgyi Szimpláig,
- fellépés Balatonbogláron, a Bábel Sound Fesztiválon, 
- fellépés az Ízek Versek Madárfütty Fesztiválon 
- további fellépések a Szimpla Kertben, 
- Dalok.hu promó hadjárata, 
- egy teljes koncert felvétele, Ezer Kolibri által, 
- demó felvétel a Szimpla Stúdiójában 
- élő zenélés a Tilos rádióban Káosz Kapitánnyal. 
- 15000 Ft fogyasztás a Szimpla Kertben.

A Lemming Program Menetéről Itt Olvashatsz bővebben - HAJRÁ!