Rendelj virtuális kaját egy kutyának a menhelyre

18/10/10 szerda
ujnemzedek.hu
Szuper kezdeményezés a Netpincér és a Vigyél Haza Alapítvány összefogásával.

Egyedülálló kezdeményezéssel rukkolt elő a Netpincér és a Vigyél Haza Alapítvány - virtuális kutyaétlap segítségével támogathatod az alapítványt, amellyel így az örökbe fogadható kutyákon segítesz.

Az alapítvány már több mint egy éve elindította virtuális kutyaétlapját, ami egy rendkívül kreatív módja az adománygyűjtésnek. A projekthez kezdetben csak néhány budapesti étterem csatlakozott, náluk elérhetővé tették a kutyás adományétlapot. Csak azután mertek nagyban gondolkodni a program kitalálói, amikor a Highlights of Hungary kreatív fesztiválon bekerültek az első öt helyezett közé. Ezután keresték fel a Netpincért, hogy elindíthassák velük legújabb kezdeményezésüket.

Rendeléseddel segíthetsz a kutyusokon


Az „ételekhez” illeszkedő grafikákat Nécsey Rita grafikus készítette - térítés nélkül - forrás: Netpincér

A kutyáknak készült virtuális étlapon szereplő ételek megrendelésével valóságos segítséget nyújtasz azoknak az árva, sérült, vagy idősebb kutyáknak, akik a Vigyél Haza Alapítvány gondozásában várnak örökbefogadásra.

Itt találod a virtuális kutyaéttermet, ahol rendelni, ezzel pedig segíteni tudsz. 

A felsorolt „kutyacsemegéket” persze nem szállítják ki, de a Netpincér levonások nélkül továbbítja az aktuális összeget az alapítványnak. Szóval, ha megrendelsz egy „ételt”, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatod. 

Forrás: Kutyabarát.hu