A planking csak az egyik - itt vannak a kedvenc hashtag trendjeink

18/02/06 kedd
ujnemzedek.hu
Akadnak közöttük totál marhaságok, de azért van, amelyiknek akad némi értelme.

 

#tebowing

Adott egy amerikai focista (név szerint a Denver Broncos játékosa, a hiresen vallásos Tim Tebow), aki ezzel a mozdulatsorával tett szert komolyabb világhírre:

Képtalálat a következőre: „tebowing”

A netnépnek persze több sem kellett, és lépten nyomon, a lehető leghülyébb helyeken kezdték nyomatni a #tebowingot:

Képtalálat a következőre: „tebowing”

kép: ESPN.com

És ez íg szép ahogy van.

#plogging

És ez se ronda, vagy legalábbis (az önfényezés mellett) tesz azért, hogy a környezet ne legyen az - svéd futók azt találták ki, hogy rohangászás közben (ha már ott vannak) felszedik a mások által szanaszét szórt szemetet. Aztán pedig megosztják a termést, mondjuk pont az Instán.

https://www.instagram.com/p/BeyWS3njTdo/?tagged=plogging

Ugye mondtuk, hogy a so hülyeség mellett lesz valami igazán menő cucc is a sok ING között?

#milking

A netes mémművészet #icebucketchallange-ének posztmodern ága: emberek fognak egy üveg tejet, és képen öntik magukat vele. Nincs felajánlás, nincs jófejkedés, ez a pőre cselekvési terv van, aztán uccu, kész.

Képtalálat a következőre: „#milking challenge”

A dolog mindenesetre bájos - márhogy aban az esetben az, ha cuki olyan élelmiszeripari terméket magunkra lögybölni, ami egyes országokban nemhogy hiánycikk, de NINCS.

#owling

Baglyozás, ember, BAGLYOZÁS, azaz fotózkodj bagolypózban a leghülyébb helyeken. Pl. így:

Képtalálat a következőre: „owling pinterest”

Vagy így:

Képtalálat a következőre: „owling pinterest”

Lehet ehhez még hozzátenni valamit: Talán csak azt, hogy  a bagolyalakúak (Strigiformes) vagy közismert nevükön a baglyok a madarak osztályának egy rendje. 2 család és 217 faj tartozik a rendbe. Egy időben a morfológiai konvergenciák (erős, kampós tépőcsőr) miatt a sólyomalakúakkal sorolták őket közös rendbe, egyes vélemények szerint viszont a lappantyúalakúak a legközelebbi rokonaik. Az ókori Görögországban a bölcsesség jelképének tartották a baglyokat, a közép-európai kultúrában viszont a félelem és a halál jelképeként jelentek meg. A Kárpát-medencében 13 fajuk fordul elő.

#horsemaning

A legkreatívabb ING-ek egyike - két emberes meló, mert míg az egyik úgy hajlítja magát, hogy ne látszódjona képen a feje, a másiknak CSAK a feje látszik. Így érik el együttesen azt a hatást, hogy az illetőnél totál beütött a FEJETLENSÉG (bocs.). Nagyjából errő van szó:

Képtalálat a következőre: „horsemaning”

Az elnevezést egyébként nem a Keresztapa híres "Lófej mellett ébredni" jelenete ihlette (nekünk ez volt a tippünk), hanem az angolszász nyelvterületen oly népszerű fej nélküli lovas legendája. (Szerintünk a  Keresztapa akkor is jobb.)

#planking

Ön hasizmot akar nyárra? Akkor üsse fel ismét a 30 napos kihívások legnépszerűbbikénél a mindennapi élethatározót, és vágjon bele a planbe!

Persze így is lehet:

Képtalálat a következőre: „#plankig”

De így is:

A dolog kétféle cselekvési módot jelöl: van a hülyeség, amikor az utadba kerülő legostobább környezetben deszkázol egyet (legyen az betonkeverő, lépegető exkavátor, vagy a Parlament sajtóterme), illetve  ott van még a JÓFAJTA planking, amikor törzset és hasizmot fejlesztes (mit a hölgy teszi éppen felettünk).

Te melyiket próbálnád be?