Okostükör, ami motivációt ad az edzésekhez

18/09/24 hétfő
ujnemzedek.hu
Sokan döntenek manapság az életmódváltás mellett. Ebbe beletartozik az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás is. Vannak, akik beleesnek abba a hibába, hogy azonnali és látványos változásokat akarnak látni a testükön, de mivel ez nem következik be, fel is adják a dolgot.

A szakemberek is hangsúlyozzák: hidd el, történik változás, csak te még nem veszed észre! Amikor folyamatosan mozogsz és mellé még helyesen is táplálkozol, a tested elindul a változás útján. Napról-napra formálódik, de ezt a szemeddel csak egy bizonyos idő után érzékeled.

A Naked névre hallgató különleges tükör még ezt a „láthatatlan” változást is megmutatja neked.  

A készülék háromdimenziós modellt készít a testünkről és a hozzá tartozó app segítségével figyelheted és ellenőrizheted, hogy változik a tested. Olyan szempontok szerint, mint a testzsír százalék, a tested méreteit és a súlyod.

Működése egyszerű: rá kell állnod egy mérlegre, ami 20 másodperc alatt körbeforgat, majd tükör mögött elhelyezett érzékelő infravörös hullámok segítségével szkenneli a testedet. Ezután az alkalmazáson máris láthatod a mérés eredményeit.

Kell ennél nagyobb motiváció abban az időszakban, amikor még csak a legelején tartasz az életmódváltásnak?

 

Forrásés kiemelt kép: nakedlabs.com