Lakótárs-sztorik, level 20 000: a vizeletes közös pohárszett csak a kezdet

17/10/24 kedd
ujnemzedek.hu
Van itt minden, ami miatt hálát adsz az égnek, hogy egyedül lakhatsz, már ha tényleg egyedül laksz.

Írtunk erről már sokat, azonban újra és újra olyan sztorik kerülnek elénk, amelyek talán egy Amerikai pite filmben még kacagtatóak is lehetnének, de így, hogy (elvileg) valóban megtörténtek, inkább borzasztóak. Már azoknak, akik benne vannak a sztoriban, mert mi még így is 

jókat röhögünk az egészen.

Itt a chronicles.com és a somecards gyűjteménye, lehet szemezgetni.

A nemmosó-fiú

"Nem hiszed el, de volt egy srác... szóval, hát a kölök nem volt tiszta, de úgy szó szerint nem. Utált mosni, és egyszer a saját fülemmel hallottam, amikor kiverte a hisztit a szüleinél, hogy őneki a koszos ruha nem kell, vegyenek neki új cuccokat. A vicc, hogy vettek."

Képtalálat a következőre: „nooo gif”

SSnJ

"Amikor összeköltöztünk, normálisnak tűnt. Aztán kiderült, hogy Soha, Semmi nem Jó Neki. De írd és mondd: semmi. Zavarta, hogy csoszog a papucsom - a papucsom egy plüss oroszlánfej volt. Zavarta, hogy korán kelek - tízig általában ki se dugtam az orrom, éjszakáztam egy moziban ugyanis. Akkor költöztem el, amikor rám szólt, hogy idegesíti, hogy "a bal oldalamon alszom". Igen, volt ajtó a hálószobámban."

Képtalálat a következőre: „nooo gif”

Az übermacskás-lány

"Kellett egy lakótárs, ez a csaj viszont csak úgy volt hajlandó odaköltözni mellém, ha eltakarítom valahova a cicámat. Ok, nagy nehezen belementem, mire ő egy nap beállított KÉT MACSKÁVAL, úgy, hogy kiderült: van egy nyula is. Aki büdös, akinek  a szénája tönkre vágja a porszívómat. A nyúl összerágta a vezetékeimet is, csak hozzáteszem."

Képtalálat a következőre: „no way gif”

Azok a bizonyos poharak

"Azt vettem észre, hogy időről időre odalesznek a poharaink. Hogy nincsenek meg. A lakótársam emellett takarítani sem takarított, ami csak azért volt para, mert szagok jöttek ki a szobájából - egyszer aztán megelégeltem a dolgot, elkezdtem kisuvickolni a pecót - és akkor derült ki: a jóember lusta volt kimenni a budira éjszakánként. És a poharakba vizelt. A közös poharainkba."

Képtalálat a következőre: „no way gif”

A rövid, de velős-sztori

"Egyszer hamarabb értem haza a melóból. Kiderült, hogy a lakótársam kiadja a szobámat. Óradíjra."

Képtalálat a következőre: „no way gif”

Mit lehet ezekre mondani? Gyerekek, sok szerencsét az albikeresgéléshez!