Jön a chips, amit kifejezetten nőknek gyártanak

18/02/12 hétfő
ujnemzedek.hu
A Lay's-t is gyártó PepsiCo elnök-vezérigazgatónője szerint a hagyományos chipset lehetetlen elegánsan enni, például mert iszonyú hangos, ahogy ropog.

Meg ráragad az ember ujjára, amit egy magára valamit is adó nő mégse nyalogathat le nyilvános helyen, a férfiakkal ellentétben. Akik előszeretettel kaparják ki/szórják a zacskóból a szájukba a legutolsó morzsákat is, bárhol vannak, csöppet sem zavartatják magukat. Ugyanilyen gátlástalanul nyalogatják le az ujjaikra ragadt fűszereket, ez pedig szintén olyasmi, amit egy nő rendszerint nem csinál nyilvános helyen. 

Így aztán Indra Nooyi szerint megérett a helyzet, hogy egy ízig-vérig női chipset dobjanak piacra. Ennek a csomagolása is olyan lesz, hogy csak diszkréten zörög majd a zacskó, és maga a chips sem ropog majd annyira, ezáltal sokkal diszkrétebben lehet falni. És persze a fűszeres bevonat sem ragad az ember ujjára evés közben, így nem kell viaskodnia a leküzdhetetlen vággyal, hogy lenyalogassa onnan.   


Fotó: Guillaume Bolduc, Unsplash

Sajnos nem doktoráltunk chipstudományból, de azért van egy olyan sejtésünk, hogy akadnak olyan férfiak is, akiket idegesít az ujjukra ragadó fűszer, és talán olyan nők is léteznek, akik illem ide vagy oda, lenyalják, ami odaragadt. Sőt, de ezt már tényleg csak félve írjuk le, ha annak a női chipsnek nagyon eltalálják az ízét, nem kizárt, hogy a férfiak is megveszik majd.

Forrás: Munchies